Интернет-магазин почтовых марок «Антарес»

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Правильний вибір книги

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Психологічна література за посиланням: https://vashakniga.net/product-category/psihologiya/ славиться своєю різноманітністю та великим асортиментом. Я не хочу витрачати свого часу на читання 200 книг. Тому варто серйозно підійти до питання вибору, визначаючи видання, що цікавить вас, на основі фотографій і відгуків читачів. Інтернет-продаж привабливий тим, що можна не поспішаючи вибрати і замовити потрібну книгу, дізнатися відгуки про неї, призначити ціну та детально ознайомитися з умовами доставки.

0

2

Потребую вашої поради - де можна вибрати та купити книги про народну творчість?

0

3

Є досить популярний та чудовий інтернет-магазин з великим асортиментом книг про народну творчість https://book-ye.com.ua/catalog/narodna-tvorchist/ Книгарня "Є", де можна купити книгу, котра поглине вас в себе, збагатить навиками та знаннями, ще більше прищепить любов та прихильність до народної творчості українців. Ціни на книги нормальні, не завищені, постійно діють акції, є знижки на доставку при умові замовлення на певну суму.

0

4

А еще какие есть хорошие магазины с книгами?

0

5

Есть хороший книжный магазин english books https://www.britishbook.ua/ Тут можно купить разную литературу как для обучения, так и разные там популярные книжки, типа Гарри Поттера или Стивена Кинга. Также есть прикольные яркие книжки для самых маленьких. В общем, заходите на сайт вам понравится.

0

6

Книга должна не только развлекать, но изаставить задуматься и поэтому я хочу посоветовать Вам книгу   Час быка   Ефремова! Очень глубокая и научная фантастика с социальным уклоном, мне кажется, что автор реально видел наше будущее. Потрясающая драма, иногда до слёз. Потрясающий простор космоса. Потрясающие персонажи, в пример всему человечеству. Я думаю, чо она не оставит Вас равнодушным.

0